На Рівненщині двоє підлітків металевою палицею вбили чоловіка, і поїхали розважатись на його автомобілі

У Рівненській області 24 березня поліція затримала двох неповнолітніх за підозрою у вбuвcтві чоловіка, якому вони нібито хотіли продати бурштин-сирець.

Як повідомили кореспонденту “УНАН” у відділі комунікації поліції Рівненської області, 9 березня в селі Нивецьк Дубровицького району двоє 17-річних жителів міста Дубровиця зустрілися з 45-річним жителем міста Ковель Волинської області з приводу купівлі-продажу бурштину-сирцю.

“Насправді «сонячного каменю» у неповнолітніх не було. Вони мали намір лише забрати у чоловіка гроші. Зловмисники металевою палицею завдали йому два удaри по гoлoві і викрали у нього близько тисячі доларів. Після цього тiлo чоловіка сховали в лісопосадці поблизу Дубровиці. Потім сіли в викрадений автомобіль Volkswagen Passat B5 і поїхали розважатися” – зазначили у поліції.

Через кілька днів викрадену іномарку вони спалили.

Поліцейські вийшли на слід неповнолітніх зловмисників, і ті зізналися в скоєному і показали місце скоєння злочину. При огляді загuблого чоловіка експерти виявили важкі трaвми голови. Його тiло направили на судово-медичну експертизу.

Також зловмисники показали і місце, де спалили транспортний засіб.

Обох неповнолітніх затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Їм уже повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбuвствa. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Також з’ясувалося, що в даний час в суді знаходиться кримінальне провадження за фактом крадіжки з проникненням в приміщення, досконалої одним із затриманих зловмисників.

За позбавлення життя санкція інкримінованої зловмисникам статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.