Одна з вовчиць Винника вкрала у співака найдорожче: відео

Ви будете дуже сильо вражені її роботою

Солістка музичного проекту SOLONA присвятила свій перший сингл “Вовчиця” відомому українському співакові Олегу Виннику.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

Працюючи над піснею, команда йшла від образів, які вона диктує, від цікавих рим. “Слово “вовчиця” було одним з ключових в тексті пісні. І хоча я знала, що у Олега Винника такий хіт, ми навіть не думали, що це може якимось чином впливати на вихід синглу. Адже пісень зі схожими назвами багато. В тієї ж Shakira, наприклад, в David Guetta є треки під назвою She Wolf”, – розповідає вокалістка проекту.

Однак перші слухачі почали звинувачувати групу: “А, то ви, напевно, над Вінником стібетеся? Класний тролінг”.

“Хоча ми навіть і не мали цього на увазі. А коли 10-а, 20-а людина почала нас про це питати, ми вирішили прояснити ситуацію раз і назавжди. Тому заявляю офіційно: ми не троль Олега Винника!” – стверджує вокалістка SOLONА.

Більш того, з огляду на реакцію слухачів, вона вирішила присвятити цей сингл маестро.

“З початку у нас не було таких планів. Але з огляду на реакцію, вважаю, що це буде правильно. Олег, цей сингл – для вас! Адже ви для мене – величезний джерело натхнення. Спасибі!” – каже співачка.

Співачка також зробила фотосесію в фан-майці із зображенням співака.

“На жаль, офіційного мерчу Олега Винника я не знайшла. Якщо він десь є – скажіть будь ласка, я його куплю і буду носити із задоволенням”, – додала артистка.

SOLONA – новий музичний проект. Це пісні спальних районів маленьких і великих міст. Це слова справжньої української дівчини – незалежної, сильної, яскравої.

Проект SOLONA був заснований в Дніпрі. Там же, недалеко від Дніпра, в селищі “Майське” проходили зйомки відеокліпу на трек “Вовчиця”. Кліп знімали на відомому аеродромі “Агро-Союз”, улюбленому місці для фанатів парашутного спорту з України та сусідніх країн. Одну з ролей у кліпі зіграв хаскі на прізвисько Халк.

Варто відзначити, що у ефірі відомої української програмі “Ранок з Україною”, яка виходить в ефірі каналу “Україна” по буднях з провідними Лілією Ребрик і Григорієм Германом, український співак і автор пісень Олег Винник поділився, як він доглядає за своїми волоссям і з чого починається його ранок.

В ефірі каналу “Україна” артист розповів, які косметичні роцедуры віддає перевагу. Виявляється, ніяких масок він не робить. Для того, щоб прокинутися, використовує тільки лід.

“Щоб прокинутися, беру лід. Якщо ранком є час, люблю прийняти ванну, полежати в теплій воді хоча б хвилин 10”, – розкрив секрет вдалого початку дня Винник.

Шевелюрі співака заздрять не тільки жінки, але і чоловіки. В ексклюзивному інтерв’ю ведучим програми “Ранок з Україною”, феномен української сцени раптово розкрив всі карти. Як виявилося, це не його натуральний колір, а тому йому часто доводиться фарбувати волосся.

“Я фарбуюся, бо протягом 2 тижнів вигоряю: стаю, як лев – жовтий-жовтий. Мені подобається і практичніше з хвостиком, але ті, хто звик до мене з розпущеним волоссям, почали боятися: “А що Винник з ними зробив?», «А що, він більше не вийде з такими волоссям?” Тому я все-таки вирішив підстригтися”, — зізнався Олег Винник.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.