«Пограй з татовою дочкою»: батько продавав 4-річну доньку у секс-рабство

Батько продав секс з 4-річною донькою і отримав 60 років в’язниці У США батько, який розмістив на сайті Craigslist оголошення про продаж своєї 4-річної доньки у секс-рабство, отримав 60 років в’язниці. Про це повідомляє NTD, пишуть Факти.

30-річний Ендрю Терлей, що переїхав до Техасу з Вісконсіна, привернув увагу поліції, коли розмістив на популярному рекламному сайті Craigslist оголошення під заголовком «Пограй з татовою дівчинкою». За даними прокуратури, в листуванні з поліцейськими під прикриттям Терлей написав, що його дочка «молодша десяти» і що він дасть їй снодійне перед зустріччю. У кількох листах батько написав, що хоче отримати $1000 за дві години з донькою, і уточнив, що 4-річна дівчинка ще «занадто мала для спарювання, але все інше дозволяється».

«Після прибуття офіцера під прикриттям Терлей перерахував гроші, потім проводив його у спальню, де дівчинка лежала на ліжку і, судячи з усього, перебувала під впливом невідомої речовини», – йдеться у заяві прокуратури. Мати дівчинки не знала про наміри Терлея, тому її ні в чому не звинувачують. Терлей отримав 60 років в’язниці з можливістю дострокового звільнення не раніше, ніж він досягне 75-річного віку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.