На Великдень +22 градуси: синоптики порадували прогнозом

Синоптики обіцяють на Великдень в Україні +22 градусів Синоптики обіцяють вже з завтрашнього дня прихід потепління в Україну. «У найближчі дні весна має серйозні наміри порадувати жителів нашої країни теплом», – повідомляє Facebook Гідрометцентру і супроводжує свій пост досить переконливим коротким відео, на якому зображений прогноз руху теплих мас в Україні. Про це пише ASN.

Також синоптик Наталії Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі попереджає, що холодна погода протримається ще в четвер, 29 березня. У цей день по всій країні очікуються опади – дощ або мокрий сніг. У Києві вдень +1…+3 градуси.

А ось із п’ятниці температура повітря почне підвищуватися. 30 березня синоптики прогнозують дощ у західних, північних і центральних областях. На решті території – без опадів. Вітер південний, 7-12 м/с. У п’ятницю в південних і західних регіонах температура вдень 9-14° тепла, на решті території – 5-10° вище нуля. Вночі можуть бути заморозки.

А ось вже з другого квітня українці зможуть насолоджуватися справжнім теплом. На Великодні свята температура може піднятися до 22 градусів тепла. Причому обійдеться без опадів і нічних заморозків. На Великдень, 8 квітня, в Україні буде суха погода, температура коливатиметься від 14 до 18 градусів тепла. А жителям західних областей пощастить більше – їм обіцяють + 20-22°.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.