Те, що знайшла українка в купленому м’ясі, потрясло Мережу: “Розкрила, почала різати і знайшла …”(фото)

Шокуюча знахідка в м’ясі потрясла інтернет, передає Корупція.Інфо

На своїй сторінці в Фейсбук мешканка Одеси опублікувала кілька знімків своєї знахідки. Як виявилося Карина Ластовенко придбала в м’ясному магазині відомої торгової марки “Глобино” вакуумований відріз шийної частини свині. Прийшовши додому і почавши розрізати, жінка помітила, велике чужорідне утворення.

Почала різати і знайшла утворення, яке схоже на кісту з чорно-жовтим вмістом. Порадившись з мамою-лікарем, ми прийшли до висновку, що це ехінококовий міхур в явно не свіжому, полежалому м’ясі, яке успішно відпрацювали для реалізації.

У коментарях користувачі соціальної мережі відзначили, що можливо це інкапсулювалося вогнище запалення після ін’єкції, так як шия, це якраз те місце, куди роблять уколи свиням. Але не дивлячись на це м’ясо все-одно не їстівне.

Володарка такої знахідки заявила, що звернеться в відповідні органи і надасть цей шматок для аналізу, а в подальшому, якщо виявиться, що м’ясо заразно – звернеться до суду.

Багато хьто заявляв, що теж неодноразово траплялися на прострочені продукти цього виробника.

“Вчора вперше в житті вирішив спробувати заводський напівфабрикат, в АТБ купив м’ясний фарш ТМ Глобино. Смердить вкрай неприємно”, “У нас таке теж траплялося”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.