Новоспечена дружина Олена Безугла розповіла, що відчувала, коли Адрій Ющенко одружився з Лізою Єфросиніною

Олена Ющенко, а в дівоцтві Безугла каже, що її відомий чоловік – син третього президента України Віктора Ющенка Андрій – не хоче публічності. Довгий час вони приховували від громадськості факт весілля, поки їх не видав сам Віктор Андрійович, пише ТСН.

В інтерв’ю виданню Олена розповіла, як познайомилися, як Андрій змінився з початком їхніх стосунків та які у новоспеченої сім’ї плани на майбутнє.

Як розповіла Олена, весілля гуляли у Києві, в колі близьких людей. “Оскільки я віруюча людина, то коли Андрій запитав: “Яку ти б хотіла обручку?”. я сказала: “”Спаси і збережи”, щоб там було написано”. Такі обручки у нас і є. Нічого особливого. У нас все дуже просто. Весільне плаття я сама шила, придумувала модель, чистий образ. Ми давно вважали себе чоловіком і дружиною. Жили в цивільному шлюбі з благословення з 2014-го року. Для нас це було все свідомо. Це казка. Всі наші зустрічі доленосні, може, колись напишу книгу. Як Ромео і Джульєтта, тільки з хорошим кінцем, тому що я цей фільм подивилася, коли ми познайомилися, і мені ця любов здавалася справжньою. Вони вінчалися таємно, як і ми.

– Як познайомилися з Андрієм Ющенком?

– Це моя перша така несвідома любов, коли ти любиш людину ні за що, а просто всупереч всьому. Я дійсно люблю Андрія, весь час, з першого погляду, він мене теж. Завжди він мені говорив, що він мене любить. З ним у мене особливо і все по-іншому.

Познайомилися 14 років тому, в одному ресторані, коли Андрію було ще 18 років, а мені – 20. Ми відразу сподобалися один одному, це був такий потяг, але, напевно, були занадто молоді, були свої амбіції. Мені було важко, коли він став популярним, переживати це все. тому ми з ним весь час сходилися-розходилися.

Перший раз я відчувала, що це мій чоловік і зараз, коли ми разом – для мене це абсолютно закономірно. У свідомому віці вийшла заміж. Я хотіла це зробити раз і назавжди, і щоб дійсно було все правильно. Щоб я відбулася як особистість. Щоб я не залежала від чоловіка.

Ревнували, коли він одружився в 2009-му? Спілкувалися під час його шлюбу?

– Перше одруження для Андрія – це якийсь досвід. Я навіть щаслива, на той період я б не змогла. Всі знають, хто Ліза (Ліза Єфросиніна перша дружина Андрія Ющенка – ред.), хто я. Ми різні люди. Я з нею знайома. Ми ніколи з Андрієм не спілкувалися, коли він був одружений – ось цей період, три роки. Я поважаю чужі стосунки, як тільки почалися проблеми в сім’ї, ми знову випадково зустрілися. Нас, напевно, знову доля звела.

– Дитину плануєте найближчим часом?

– Мінімум п’ять дітей Андрій хоче, але я думаю, три. Я свого тата дуже любила, і якщо у мене буде донька, я назву Валерія, в честь тата Валери. Син у мене тільки Андрій буде. З першого нашого знайомства я знала, що буде так, завжди так говорила.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.