Ченнінг Татум засмутив дружину і потішив армію фанаток. ЗМІ назвали причину розлучення

Голлівудське подружжя подає на розлучення

Ще одна з найкрасивіших пар Голлівуду Ченнінг Татум та його дружина Дженна Д’юенн-Татум привселюдно оголосили про розлучення.

HOLLYWOOD, CA – NOVEMBER 14: Actor Channing Tatum (L) and actress Jenna Dewan Tatum attend The 18th Annual Hollywood Film Awards at The Palladium on November 14, 2014 in Hollywood, California. CASAMIGOS Tequila is brought to you by those who drink it. (Photo by Jonathan Leibson/Getty Images for CASAMIGOS Tequila)

Пара вирішила розійтися після дев’яти років спільного життя. Про свій намір зіркове подружжя написало на сторінках соцмережі Instagram.

“Ми полюбовно прийняли рішення розійтися. Ми дуже сильно закохалися одне в одного багато років тому, і провели разом неймовірний час. Абсолютно нічого не змінилося відтоді – наші почуття так само сильні, але кохання – гарна пригода, в якій наразі нам варто піти різними шляхами”, – зізнаються у повідомленнях Ченнінг та Дженна.

Також пара запевніла, що вони зовсім не сварилися, як не було і інших “непристойних інцидентів”.

“У нас немає секретів. Просто два найкращих друга зрозуміли, що прийшов час допомогти одне одному жити найрадіснішим і щасливим життям, наскільки це можливо. Ми як і раніше сім’я і будемо завжди залишатися люблячими і відданими батьками для нашої Еверлі”, – запевнили актори

Ченнінг Татум та Дженн Д’юенн закохалися під час зйомок картини “Крок вперед” 2006-го року, де обоє грали головні ролі. 2009-го пара зіграла чудове весілля. А 31 травня 2013 року у подружжя народилася донька Еверлі Елізабет Мейзелл Татум.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.