Проти “Доктора смерть” можуть відкрити кримінальну справу: “Проголосували за відставку Супрун…”

Комітет Верховної Ради України проголосував за відставку Супрун з посади в.о. міністра охорони здоров’я, передає Корупція.Інфо.

Про це на своїй сторінці в фейсбук розповіла депутат блоку Петра Порошенка і глава комітету Ольга Богомолець. За її словами пропозицію про зняття з посади Супрун підтримали 7 з 12 присутніх осіб. У проекті постанови Верховної Ради, яке і затвердив комітет йдеться про звернення до Кабміну з вимогою звільнення Уляни.

Я підтримала проект постанови, але хочу зауважити, що приводів для звільнення – набагато більше, і треба розібратися, що стало причиною катастрофи в медицині – професійна непридатність в.о. міністра або свідома урядова політика, адже роботу уряду в частині охорони здоров’я також було визнано Комітетом незадовільною.

За словами Богомолець до роботи керівництва Міністерства охорони здоров’я набралася величезна кількість питань пов’язаних з ініційованою медичною реформою. Ольга вважає, що Кабінет міністрів не зможе залишити цю ситуацію невирішеною і найближчим часом Супрун може позбутися свого крісла.

На моє переконання, відставка — це найменше, що потрібно зробити в даній ситуації. Мають бути ще й кримінальні справи, розслідування та терміни ув’язнення за знищення системи охорони здоров’я України та її людського потенціалу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.