Вперше в Україні: молодята із Одеси побралися у дуже незвичному місці(фото)

Вперше в Україні двоє молодят офіційно зареєстрували шлюб на борту повітряного судна. Марія Попович і Олексій Потравко здійснили свою давню мрію, поклявшись у вірності один одному в літаку, пише “Главком”.

Літак Ан-2П, який кличуть у народі Аннушкою, злетівши з приміського спортивного аеродрому Гідропорт, підняв в своїх комфортабельних кріслах 12 святково одягнених людей. Батьки, свідки і друзі молодих стали пасажирами цього незвичайного рейсу. Серед них була дівчина, як і зареєструвала акт цивільного стану у польоті. Реєстратор Суворівського РАГСу Анна Колесник вперше робила свою роботу в такому незвичайному місці.

Вируливши на смугу, пілоти Василь Усов і Вадим Громов впевнено підняли трудягу Ан-2 в черговий, хоч і незвичайний політ. Набравши 800 метрів висоти, Вадим дав знак, що можна починати церемонію. Протокольна промова реєстратора, довгоочікуване «так», обручки і вітальний поцілунок — все, як завжди, але треба розуміти, що ніхто і ніколи в нашій країні не робив цього в літаку.

“Спочатку я була шoкована пропозицією вирушити на аеродром, щоб розписати молодят. Звичайно, зараз ми працюємо в найрізноманітніших місцях і закладах, запити бувають різні, до цього випадку я можу пригадати лише укладення шлюбу в повітряній кулі, але шлюб в літаку — такого не було ніколи”, — розповідає Анна Колесник.

Молодята йшли до цієї події рівно півроку. Наречена Марія Попович давно пов’язала свою долю з авіацією, вона сім років пропрацювала прес-секретарем міжнародного аеропорту «Одеса» і завжди хотіла вийти заміж не так, як всі.

“У жовтні минулого року у нас з Олексієм виникла майже божевільна ідея розписатися в небі, — розповідає Марія. — На жаль, в звичайному авіарейсі цього зробити неможливо, тому довелося реалізувати мрію таким ось способом. Через друзів ми знайшли льотчика, який, подумавши, відразу сказав, що в принципі це можливо. І ось, перечекавши зиму, наша мрія збулася”.

Власник літака, відомий одеський авіатор Вадим Громов, теж не приховує радості, адже його Ан створив ще одну українську родину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.