“Воха” замість “Мотороли”: що пообітцяв новий ватажок “Спарти”

Стало відомо, що після смерті терориста Арсена Павлова на прізвисько “Моторола” виконувати обов’язки командира батальйону “Спарта” буде його перший заступник по позивним “Воха”.

voha-860x484

“Тепер керувати славним батальйоном” Спарта “буду я, перший заступник і друг Мотороли Він завжди мене представляв заступником, тому одноголосно вирішили, що його велику справу будемо продовжувати все разом, але під моїм суворим керівництвом, -. Сказав Воха в інтерв’ю одному з російських ЗМІ

” Нічого нового ви не побачите, ну, хіба що ми кілька підтягнемо дисципліну і бойову підготовку ми будемо займатися тим, чим займався наш комбат, який загинув за честь і гідність Донбасу, будемо займатися бойовою підготовкою, завдавати шкоди ворогові. Ніхто нехай не розслабляється “.

… Нагадаємо, що громадянина РФ, ватажка незаконного збройного формування “Батальйон Спарта” Арсена Павлова, більше відомого як Моторола, який вбивав жителів України з 2014 року, 16 жовтня підірвали в ліфті будинку, де він мешкав (Донецьк, вул. Челюскінцев- 121, п’ятий під’їзд). Вибуховий пристрій закріпили на тросі ліфта і активували дистанційно. Потужний вибух убив не тільки Павлова, але і одного з його охоронців. Основні версії – “українська ДРГ” , російські спецслужби (багато знав, був некерований) або внутрішні розборки донбаських бойовиків (битва за контрабандні потоки, кровна образа за щось – тих же абхазів чоловіка Мотороли образила).

А 19 жовтня в Донецьку окупанти влаштували грандіозні проводи терористові, зігнавши на них тисячі чоловік.

Тим часом, українські хакери провели власне розслідування, розкривши, зокрема, цікаві подробиці про загибель терориста “Мотороли” і його жінках.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...