В райцентрі на Тернопільщині водій наїхав на поліцейського, а потім влаштував справжні перегони (відео)

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо жителя Тернопільщини, який чинив опір правоохоронцям. Інцидент трапився у Підгайцях декілька днів тому.

За попередньою інформацією, житель Бучацького району приїхав у Підгайці, де на одній з вулиць припаркувався з порушенням правил дорожнього руху. На нього поскаржилися місцеві. На їхні зауваження чоловік не реагував і через конфлікт сам викликав поліцейських. На місце події виїхала група швидкого реагування.

— Під час розмови з правоохоронцями чоловік поводився зухвало. Він відмовився надавати будь-які документи і проїхати у відділення поліції, натомість завів авто і почав тікати, переїхавши ногу поліцейському, — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

Згодом в мережі YouTube з’явилося відео із реєстратора самого водія-порушника. Чоловік влаштував справжню погоню, втікаючи на своїй іномарці від двох машин поліції. При цьому він ще умудрявcя навіть розмовляти по телефону.
Після матеріалів, оприлюднених у ЗМІ, керівництвом ГУ НП в Тернопільській області призначено службове розслідування. Працівники відділу інспекції з особовому складу нададуть правову оцінку діям працівників поліції, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Відео можна переглянути тут погоня

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.