“Погрожував, що вона більше ніколи не побачить свою маму”: Батько забрав дівчинку з садочка і згвалтував у готелі

Батько, який проживає в Рівненській області, зустрівся з дитиною в Києві. Але попрямував з нею не в дитячі розважальні заклади, а в готельний номер. Слідчі зібрали достатньо доказів для затримання і арешту зловмисника, передає Корупція.Інфо

У липні 2016 року в одне з управлінь столичної поліції звернулася киянка з повідомленням про розбещення її дочки 2013 року народження. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України і почали слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Як розповів заступник начальника відділу слідчого управління поліції Києва Олександр Самусенко, правоохоронці встановили, що 54-річний житель Рівненської області в червня 2016 року приїхав до Києва, де разом з матір’ю живе його дочка. Батьки дитини не були офіційно одружені, але жінка дозволила йому погуляти з малюком. Чоловік забрав трирічну дівчинку з дитячого саду і поїхав в готельний комплекс, де він заздалегідь зняв номер.

«У готелі зловмисник розбестив дівчинку і при цьому погрожував, що вона більше ніколи не побачить свою маму. Провівши значну кількість слідчих дій та експертних досліджень столична поліція під процесуальним керівництвом прокуратури зібрала достатньо доказів для повідомлення жителю Рівненської підозри в скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України – це розбещення батьком малолітнього », – зазначив Олександр Самусенко.

На підставі постанови слідчого судді правоохоронці провели обшук за місцем проживання чоловіка. В даний час вирішується питання про його арешт. За вчинене зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі. За дівчинкою доглядають лікарі, а також з нею спілкуються психологи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.