Мама унікальною трійні показала, як змінилися її донечки за три роки(фото)

Своїх маленьких трійнят – Лікерію, Стефанію і Злату, 27-річна Олена Сєдова з Марганця називає не інакше як принцеси. 16 квітня старшій з трійнят виповнилося три рочки. Плутанини тут немає – дівчатка дійсно з трійні і народитися повинні були в один день. Але доля розпорядилася інакше, зробивши сестричок унікальними. Після народження старшої Ліки, Олена Сєдова ще цілих 38 днів виношувала двох молодшеньких, які з’явилися на світ 24 травня.

– Звичайно, днів народження у дівчаток два, – розповіла виданню зайнята приготуваннями до свята багатодітна мама. – Ліка народилася більше ніж на місяць раніше, і у неї повинно бути своє свято. Я ще в пoлoговому будинку так вирішила.

Пишних застіль Олена вирішила не влаштовувати, каже, свято дитяче. Неправильно, коли збирається багато дорослих, всі п’ють, їдять, а про дітей забувають. Замість цього дівчина планувала повести дочок в дитячий розважальних центр.

– Мама всю ніч не спала, дула для дитини купу кульок, – посміхається Олена. – Я так щороку роблю для всіх своїх дівчаток. Приємно бачити вранці справжній дитячий захват. Я заздалегідь говорила дівчаткам, що у нашій Ліки буде свято. Питала, чи хоче вона запросити гостей?

Сестрички дуже дружні, сміх і сльози ділять на трьох, одна за одну горою, люблять обніматися, але можуть і посваритися.

– Злата недавно впала і розбила брову, – розповіла мама унікальною трійні. – Ліка і Стефа так переживали, як ніби це з ними сталося. А ще між трійнятами є невидимий зв’язок. Буває двоє захворіють, третю я відводжу в садок, щоб не заразилася. Так у неї до обіду теж обов’язково підніметься температура.

Коли всім малятам виповниться три роки, закінчується декpетна відпустка Олени і у вересні вона планує вийти на роботу.

– Раніше не вийде, так як я за фахом педагог, – уточнює дівчина. – Логічніше влаштовуватися в вересні, на новий навчальний рік. Якраз за літо роботу підшукаю. Головне, щоб графік був відповідний.

Горе-батько, який зник, щойно дізнавшись, що дочок буде аж троє, за минулі три роки так і не з’явився. Правда, в родині Седова його ніхто і не чекає. Як то кажуть, “потяг пішов”.

А на питання про її особисте життя Олена загадково посміхається, і ми сподіваємося, що надійне чоловіче плече – не за горами. А, може, дівчина вже знайшла свого супутника і тата для трійнят? Це вона повважала за краще залишити в таємниці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.