“Очевидці бачили набагато молодшого водія…”: Подробиці справи ДТП у Кривому Розі

Служителі Феміди обрали запобіжний захід для 67-річного водія іномарки Олександра Волкова. Його підозрюють в порушенні ПДР, яке спричинило загибель людей.

Нагадаємо, 17 квітня на перетині проспекту Металургів і вулиці Героїв АТО зіткнулися легковик Mazda і маршрутка Mercedes Sprinter, яку після удару відкинуло на автобус. Внаслідок ДТП загинули дев’ять осіб, вісім з яких були співробітниками місцевого меткомбінату “АрселорМіттал. Кривий Ріг”, ще 20 постраждали – з різними травмами їх доставили до лікарні.

У п’ятницю, 20 квітня, Бабушкінський райсуд Дніпра відправив водія автомобіля Mazda під варту терміном на два місяці. Засідання відбулось в режимі відеоконференції. Через загострення онкозахворювання підозрюваний перебував під конвоєм і наглядом лікарів в криворізькому суді.

Крім того, в мережі з’явилось відео, на якому через п’ять хвилин після смертоносного зіткнення поліцейські запитують у Волкова про те, що сталось. Відповідаючи на питання, він повідомив, що, побачивши миготливий жовтий сигнал світлофора, не помітив проїжджаючу повз маршрутку, внаслідок чого і сталося зіткнення.

Тим часом городяни побоюються, що 67-річний чоловік може взяти на себе чужу провину, мовляв, очевидці бачили більш молодого водія відразу після аварії.

Поки ж правоохоронці розбираються в тому, що трапилось, депутати планують виділити сім’ям загиблих і постраждалим пасажирам маршрутки матеріальну компенсацію, загальний розмір якої становитиме 565 тисяч грн. Відповідне рішення депутати місцевої міськради розглянуть 25 квітня.

Нагадаємо, раніше ми писали про оповідь очевидиці ДТП, яка повідомила, що бачила, як людей з понівечених машин викладало на асфальт, де вони лежали близько двох годин. Тим часом на місці аварії правоохоронці провели слідчий експеримент.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.