У буковинській школі отруїлось 30 осіб, серед них – 24 дитини

30 осіб зі скаргами на самопочуття звернулись до лікарень на Буковині. Всі вони – учні та працівники Вікнянської загальноосвітньої школи на Чернівеччині.

Про це інформують у Державній установі “Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” у Facebook.

До нас надійшла інформація про звернення до Вікнянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини за медичною допомогою 30 осіб зі скаргами на нудоту, блювоту, біль у животі, пронос, підвищення температури тіла (37,2 – 37,8 градусів). Серед тих, що звернулись – 24 учні різних класів та 6 осіб персоналу Вікнянської ЗОШ,
– йдеться у повідомленні.

За результатами медичного огляду хворих, із загальної кількості постраждалих стаціонарного лікування потребували 4 особи. Одного дорослого госпіталізували до “Обласної клінічної лікарні” Чернівців та ще двоє дорослих і дитину до Кіцманської ЦРЛ з діагнозом “Гострий гастроентероколіт”. Іншим хворим надали первинну медичну допомогу, стан їх здоров’я покращився.

У школі провели епідеміологічне дослідження. Наразі триває проведення протиепідемічних, профілактичних заходів та лабораторних досліджень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.