В Україну йде сильна магнітна буря: названий день

На погоду реагують люди похилого віку і хворі дистонією В Україну йде потужна магнітна буря. Метеозалежним людям варто бути дуже осорожными 26 і 27 квітня.

Про це повідомляється на сайті Інституту геофізики, передає “Сегодня”. Зазначається, що 26 українцям варто очікувати легке магнітне обурення, а 27 квітня потужна магнітна буря повністю накриє територію країни.

“Реагують на зміни погоди дві групи людей. Це літні люди, у яких вже є хронічні захворювання серцево-судинної системи (гіпертонія, ішемічна хвороба серця, атеросклероз. Більш молода група людей з так званої дистонією. Ломить суглоби у людей з хронічними захворюваннями суглобів: з артрозами, з артритами, так, вони реагують на дощову погоду, на переміну погоди. Але це протягом хронічного захворювання суглобів, а не метеозалежність”, – зазначає лікар-терапевт Марина Крапивнер.

Регулярний прийом препаратів, режим сну, відмова від алкоголю і переїдання – все це допоможе знизити негативні прояви метеозалежних людей. Крім цього, важливий позитивний настрій. Адже часто на наше самопочуття впливає не стільки погода, скільки ставлення до неї. Як раніше повідомлялося, народний синоптик Наталка Діденко повідомила українцям про погоду на середу, 25 квітня. За її інформацією, в країну прийдуть короткочасні дощі, але температура повітря буде стабільною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.