У Миколаєві судитимуть мажора, який не виплатив грошей батькам збитої ним на смерть дівчини

При цьому реального покарання молодик не відбув, а в соцмережах демонстрував розкішний спосіб життя та сідав за кермо під дією наркотиків.

Через сім років поліція таки оголосила підозру чоловіку, який збив на смерть жінку
оголосила про підозру чоловіку, який на смерть збив молоду жінку і втік з місця пригоди. Його засудили до шести років, однак за ґратами Олексій Казиміров пробув лише кілька місяців через нібито пухлину мозку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

“Тяжко, що поряд доньки немає, найулюбленішої моєї людини. Це біль, котрий ніколи не пройде в житті”, – каже мама загиблої Олена Смірнова. Вже сім років батьки Юлії Смірнової самі виховують онучку Софійку, а винуватець смерті, на їхню думку, не поніс ніякої відповідальності.

Юлія переходила дорогу по зебрі на зелений сигнал, коли її на швидкості збив елітний “Мерседес”. 20-річна дівчина загинула на місці, а 22-річний водій з місця аварії втік, його затримали через кілька годин. “У нього онкологія останньої стадії – так стверджував його адвокат, лікарі. І навіть піднімалося питання, що йому жити лишилося півроку”, – розповів батько загиблої Юрій Смірнов.

Зараз батьки Юлії впевнені, що діагноз Казимірову підробили, адже судячи з його фото із соціальних мереж – стиль життя нібито смертельно хворого не змінився за сім років. “Гуляє, розслабляється, по барах, причому це не приховується”, – каже Юрій Смірнов.

Нейрохірург Володимир Антаков – один із тих, чий підпис стоють під довідкою для суду. Медик усі звинувачення відкидає і продовжує наполягати, що пухлину в пацієнта виявили задовго до аварії. “Він був прооперований у Москві, дійсно була онкопатологія, порушені поля зору, тому він боковим зором міг не побачити. Як йому права дали – це питання до ДАІ”, – заявив лікар.

Крім вироку про ув’язнення, суд позбавив Олексія Казимірова прав, але це не заважає йому сідати за кермо – тільки за останній рік його тричі зупиняли копи і щоразу складали протоколи. “Знаходився за кермом транспортного засобу, мав явні ознаки наркотичного сп’яніння”, – твердить речник патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

При цьому 250 тисяч гривень моральної шкоди, які призначив суд рідним загиблої, винуватець загибелі людини так і не сплатив, а автомобіль, на якому він збив дівчину і який мав бути гарантією виплати, зі штрафмайданчику зник. Саме за несплату компенсації нині й оголосили підозру Казимірову. “Демострував своїм способом життя, що він має таку можливість відшкодувати, але категорично відмовлявся відшкодовувати збитки”, – пояснив керівник поліції області Іван Вигівський.

Запобіжний захід Казимірову обиратимуть 2 травня, а до цього часу підозрюваного відпустили додому, де його, втім, немає. За невиплату компенсації підозрюваному загрожує навіть більший термін, ніж за те, що збив жінку – аж вісім років за ґратами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.