“У квартирі знайшли понівечені тіла подружжя”: У жорстокому вбивстві військового підозрюють доньку

У Чернігові сьогодні вночі від ножових поранень загинуло подружжя, їхня 22-річна дочка потрапила до лікарні також з численними пораненнями, передає Корупція.Інфо

Про це повідомили у секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в області.

За інформацією правоохоронців, близько 3 години ночі до чергового поліції надійшло повідомлення про крики в одному з житлових будинків і сліди крові в під’їзді. Наряд патрульних виявив в під’їзді мертвого чоловіка 1966 року народження, в квартирі, яка була відкрита, – жінку 1954 року народження без ознак життя.

Також патрульні викликали карету швидкої допомоги для дівчини, яка мала численні ножові поранення. Дівчина госпіталізована, її прооперували, і зараз вона перебуває в реанімації.

“На місці події працюють слідчі та експерти, з квартири вилучено знаряддя вбивства. Жодних нарікань від сусідів на сім’ю не було, загиблий чоловік – колишній військовослужбовець. В процесі слідства можуть з’явитися різні подробиці”, – прокоментували в поліції.

У той же час, місцеві ЗМІ повідомляють, що до вбивства батьків причетна дочка, яка є прийомною.

Цю версію в поліції поки не підтверджують і вказують, що дівчина знаходиться в несвідомому стані. За фактом подвійного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше людей), карається позбавленням волі на термін від 10 років до довічного ув’язнення. Триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.