Якщо вашу нерухомість спробують захопити, ви отримаєте SMS-Кабінет міністрів затвердив антирейдерський проект

Сьогодні, 26 жовтня, Кабінет міністрів на своєму засіданні затвердив антирейдерський проект Міністерства юстиції, який дозволить українцям захистити свою нерухомість від спроб рейдерського захоплення.

%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d0%bc%d0%b8%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8c%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be

Про це повідомляє “Українська правда”.

Міністр юстиції Павло Петренко, представляючи відповідний проект, заявив, що це є частиною антирейдерського пакету, прийнятого Верховною Радою.

Порядок користування цією послугою досить простий. Треба зробити лише три кроки будь-якому власникові майна. Це – отримати свій реєстраційний номер, він є в реєстраційних документах, а якщо немає – можна отримати в реєстрі; друге – це відкрити свій кабінет власника майна і поставити майно на відповідний контроль і третє – власник майна, вказавши свій номер телефону мобільного, буде отримувати миттєве повідомлення… про будь-які зміни і будь-яку інформацію з реєстру чи входження в реєстр будь-якої особи, яка цікавиться цим об’єктом нерухомості,
– сказав Петренко.

Міністр додав, що це – лише один з багатьох механізмів, які Мін’юст імплементував на виконання антирейдерського закону.

“Не потрібно ходити до реєстратора, витрачати час, а через свій гаджет і через SMS-повідомлення можна отримати інформацію про статус свого майна”, – додав Петренко.

Він додав, що наразі це працюватиме в пілотному режимі, але через кілька днів – після набуття чинності антирейдерського пакету – в постійному режимі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...