“Ми вирішили зареєструватися і …”: 66-ти річна пенсіонерка зірвала джекпот у 3 мільйони гривень

66-річна Олександра Петрівна вперше в історії “Лото-Забава” зірвала джекпот онлайн і отримала заповітний чек на кругленьку суму, а також ексклюзивний сертифікат на “Два дні з життя мільйонера” від “Клубу мільйонерів “М.С.Л”, передає Корупція.Інфо

Шанс стати мільйонером є в кожного! Переконана пенсіонерка Олександра Гошкович із села Павлівка, що на Миколаївщині. Майже весь свій час, вона присвячує веденню сільського господарства, утім це не завадило їй зірвати джекпот від “Лото-Забава”.

“Граю я дуже давно, майже із самого початку програми. За другим разом я купила білет, викреслила дві лінії і виграла 65 грн. Цей виграш мене і підштовхнув, щоб продовжувати далі. Надію ніколи не треба втрачати – грайте і вигравайте”, – розповіла Олександра Гошкович.

Джекпот пані Олександри став першим у історії “Лото-Забава”, який було виграно завдяки білету, купленому у мережі Інтернет на офіційному сайті “М.С.Л.”. Зручною системою купівлі онлайн, Олександру Петрівну навчила користуватися онука Світлана, яка супроводжувала її і в столиці. Для них, оператор державних лотерей “М.С.Л” підготував подарункову програму на увікенд “Два дні з життя мільйонера”.

Ми переглядали передачу, де повідомили, що тепер “Лото-Забава” є онлайн. Ми вирішили зареєструватися і так потроху навчили бабусю, як вмикати комп’ютер та як зайти саме на сайт,– пригадує онука мільйонера “Лото-Забава” Світлана.

Серед неочікуваних сюрпризів для переможниць – прогулянковий політ на літаку над Києвом. Політ над землею, виявився однією із заповітніших мрій онуки мільйонерки.

Онука щаслива – для мене більш нічого не треба,– додала мільйонерка Олександра.

По завершенню віп-програми від “Клубу мільйонерів “М.С.Л”, родина переможців зустрілась за вечерею із ведучими програми “Лото-Забава” в одному із столичних ресторанів.

Окрім приїзду мультимільйонера, у цей день на всіх шанувальників лотереї очікував ще один сюрприз – оновлення самої лотереї “Лото-Забава”. Відтепер нові декорації, конкурси та нові чималі призи. Лотерейний оператор пообіцяв вдвічі більше мільйонерів і як наче у доказ, в той самий день ведучі оголосили про народження нового щасливчика, який виграв приз у один мільйон гривень. Ним виявився гравець з Черкаської області, який став 289-им мільйонером в історії “Лото-Забава”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.