“Зайнялася любов’ю з 2000 хлопцями, але ніхто не дізнався…”: Розповідь чоловіка, який змінив стать, викликала в Мережі справжній скандал

Раніше 48-річна Крістал Уоррен з Брайтона була Крістофером Сноуденом, але 14 років тому вирішила кардинально змінити своє життя і змінила стать. З тих пір жінка переспала з двома тисячами партнерів, і не збирається на цьому зупинятися, передає Корупція.Інфо

Кристал похвалилася, що почала спати з чоловіками відразу після операції, і за перші кілька місяців змінила сотні партнерів. На даний момент їх кількість налічує вже більше двох тисяч. За словами жінки, таким чином вона компенсує час, які провела в “неправильному” поле. До п’ятдесяти років Кристал розраховує переступити поріг в три тисячі сексуальних партнерів.

“Коли я була чоловіком, мене ніхто не засуджував за велику кількість сексу. Так чому мене повинні засуджувати тепер?”

Цікаво, що Кристал не розповідає своїм коханцям, що раніше вона була чоловіком. Жінка впевнена, що операції, які вона перенесла в минулому – це її особиста справа, яка не має стосуватися партнерів.

“Як правило, це випадковий секс, і у мене немає можливості розповісти партнерам про минуле. Та й чому я повинна це робити? І я сумніваюся, що інші жінки розповідають про свої операції перед тим, як лягти в ліжко. Зараз я жінка, це головне “

Кристал визнається, що одного разу у неї був секс відразу з дев’ятьма партнерами. І, на думку жінки, тут нема чого соромитися – навпаки, вона пишається, що її нове тіло приносить стільки задоволення людям.

“Мені не соромно, я пишаюся. Після довгих років ненависті до свого тіла, мені дійсно подобається показувати його і насолоджуватися ним. І чоловіки, схоже, теж їм насолоджуються”

Якось раз Кристал спробувала вступити в серйозні стосунки з чоловіком. Вона чесно розповіла йому про своє минуле, і він зумів це прийняти, але ось Кристал не вдалося зберегти вірність одному партнеру. Тепер вона не намагається боротися зі своєю природою і, по її запевненням, щаслива.

“Жінки не повинні соромитися того, що люблять секс так само, як чоловіки. Секс в жіночому тілі – це приголомшливо, і я планую мати його якомога більше”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.