“Спочатку збив його, а потім…”: У Франківську після ДТП жорстоко побили постраждалого…

В Івано-Франківську після ДТП на дорозі сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої травми отримали двоє осіб, а винуватець аварії втік з місця події. Інцидент стався 6 травня, повідомляє місцеве видання Курс, передає Корупція.Інфо

Як стало відомо, велосипедист рухався по вулиці Івасюка в сторону Тисменицької, коли його наздогнав і збив автомобіль Subaru Forester. Скоївши ДТП, водій та пасажири автомобіля вийшли і почали бити велосипедиста ногами.

За чоловіка заступилися перехожі, і незабаром конфлікт між пасажирами машини і перехожими переріс в бійку, під час якої невідомий застосував травматичну зброю, повідомили в поліції.

“В ході стрілянини травми отримав 22-річний пасажир Subaru. Після цього інші пасажири автомобіля втекли по дамбі річки, а водій сів до автомобіля і зник в невідомому напрямку”, – йдеться в повідомленні.

За словами свідків, вони чули близько шести пострілів на місці інциденту. Інцидент закінчився тим, що велосипедиста забрала швидка медична допомога, а пораненого пасажира Subaru затримали патрульні.

“Автомобіль встановлений, тривають першочергові заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до конфлікту. Ведеться слідство”, – повідомив представник патрульної поліції Івано-Франківської області Микола Гурак.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.