У Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзалі

Військові перебували в стані алкогольного сп’яніння У Миколаєві вранці в четвер, 10 травня, на центральному автовокзалі поліцейський патруль затримав двох військових, які відкрили стрілянину на пасажирській платформі.

Про це повідомляють “Новости N”. Повідомляється, що двоє невідомих на автовокзалі розмахували пістолетом і відкрили стрілянину. Прибулі на місце події патрульні затримали молодих хлопців. Під час затримання один з них вчинив опір. Відзначено, що у обох затриманих явними ознаками алкогольного сп’яніння.

При огляді у одного із затриманих було виявлено травматичний пістолет з патронами, у другого – ніж. З документів у обох при собі були військові квитки. Так, затриманий з пістолетом пояснив, що є військовослужбовцем, проходить службу в підрозділі національної гвардії, дислокованому в місті Харкові. Другий називає себе “дембелем”. За його словами, він нещедавно звільнився в запас з військової служби. На місце події викликали представників військової служби правопорядку. Після оформлення протоколу вилучення зброї, затриманих доставили в Інгульський (Ленінський) райвідділ поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.