Дитину мало не задушили: у київській школі принижували чотирикласника

Дитини став ображати однокласник Мати чотирикласника Святозара повідомила, що її сина ледь не задушив однокласник.

Інцидент стався у київській школі №113. Жінка шокована ситуацією і хоче покарати винного, повідомляє “Обозреватель”. Мати дитини дізналася про НП, коли прийшла забирати сина після уроків.

“Вчителька до мене підійшла і сказала, що Данило ніби душив Святозара. Зазначивши, що було більше схоже на те, що він його просто обійняв. І це при тому, що Святозар намагається уникати цього хлопчика”, – розповіла мати дитини Юлія.

За словами Юлії, кривдник Данило вже неодноразово чіплявся до її сина, але в минулі рази його зупинили діти зі старших класів. Після цього разу її син почав хрипіти. “Після нападу Данила Святозар хрипів, фактично не міг говорити, у нього деформувався голос, він весь час кашляв”, – розповіла Юлія.

За словами матері Святозара, в школі слабо відреагували на ицидент з нападом на її дитину. Їй порадили “не брати в голову” навіть після зустрічі з бабусею дитини-кривдника.

Жінка поділилася, що не впевнена, що доведе справу до кінця, але оскаржити рішення правоохоронців збирається. “Я збираюся оскаржувати в прокуратурі, мені туди сказали писати. Чесно кажучи я не впевнена, що зможу довести справу до кінця, але ще один цей круг пройду.

Я хочу убезпечити себе, адже бабуся Данила зібралася на мене подавати заяву за наклеп і посадити”, – повідомила Юлія.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.