Батько накинувся з ножем на немовля: Всі подробиці страшного інциденту

У півторарічного малюка діагностували більше десяти ножових поранень тулуба такінцівок.

У Рівненській області молодий батько з ножем напав на півторарічну дитину. Зараз малюк, у якого діагностували більше десяти ножових поранень тулуба та кінцівок, знаходиться в реанімації. Медики оцінюють його стан як “стабільно важкий”. 22-річного чоловіка затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

“Вчора, 11 травня, близько 20:30, надійшло повідомлення, що в селі Обарів Рівненського району малолітня дитина отримала ножові поранення. Хлопчик проживає разом з батьками, дідусем, бабусею і трирічним братом”, – повідомляють в поліції.

Благодаря этой фишке жители города Калуш становятся…
Як з’ясувалося, того вечора молодий тато розпивав спиртне разом зі своїм 45-річним батьком, а дитина гралася поруч. Несподівано між товаришами по чарці виникла сварка, яка переросла в бійку і хлопець схопив ніж, намагаючись вдарити батька.

Маленький хлопчик, спостерігаючи за бійкою, почав плакати. Батько, будучи сильно п’яним, накинувся на дитину і завдав більше десяти ударів ножем в тулуб, шию і кінцівки.

Поліцейські протестували 22-річного зловмисника на алкоголь, і навіть після закінчення шести годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

За словами 20-річної матері, в цей час вона їздила в Рівне, щоб забрати старшого сина з дитячого садка. Її поліцейські знайшли вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Потім трирічного хлопчика виявили у знайомої матері. Соціальні працівники доставили його в “Будинок дитини”.

За фактом замаху на умисне вбивство дитини відкрито досудове розслідування. За скоєне горе батькові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.