У Львові 16-річна «мажорка», яка влаштувала ДТП на жовтому «Порше», намагається уникнути відповідальності (фото, відео)

Львів’янин Василь Гукалюк, який 1 грудня 2017 року у Львові на перехресті на вулиці Стуса під стадіоном «Україна» потрапив у ДТП, просить розголосу у мережі, аби запобігти уникненню відповідальності неповнолітньою винуватицею аварії.
Про це чоловік пише на своїй сторінці у Facebook.

«Мене протаранила 16-літня мажорка на «Порше». А збоку на пасажирському передньому сидінні сидів її 8-річний брат. Її батько відмовляється віддавати мені кошти за авто, аргументуючи тим, що це я винен і міг загальмувати. І це в той час, коли на відео видно, що я гальмував і навіть спеціально вивернув машину від пасажирських дверцят «Порше», щоб не поранити водія. І швидкість тоді була 45км/год», – розповідає постраждалий.

За словами Гукалюка, батько горе-кермувальниці є співвласником декількох готелів у Львові та власником автобізнесу.

«Він стверджує, що моє авто коштує копійки, я пропонував віддати мені гроші за авто і хай його забирає (або гроші за ремонт), або нехай мені купить таке саме авто, але він сказав, що не буде. Він вважає, що давати «Порше» 16-літній в руки і саджати 8-літнього сина на переднє пасажирське сидіння – це нормально».

«Лише завдяки підтримці всіх людей, котрі зробили понад 10 000 тисяч репостів допису минулого разу – ми виграли перший суд і мене визнали невинним. Але який толк з цього? Вона, 16-літня, отримала два штрафи по 525 грн. Зараз почався новий суд і всіма силами вони відмовляються нести відповідальність. Я потребую вашої підтримки, будь ласка, давайте зупинимо це свавілля, бо завтра вас чи ваших рідних може зачепити ця біда. Це «Порше» далі їздить Львовом і за кермом – здогадайтеся, хто», – додає чоловік.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.