Скасування безвізу з Росією: президент Туреччини хоче захистити країну від російських туристів

Президент Туреччини встромив ще одного ножа в спину Путіну, бо хоче захистити країну від «туристів з Росії, що руйнують її зсередини.

Про це повідомляє obozrevatel.com.

Усі цивілізовані країни світу на власних прикладах демонструють, як треба діяти щодо Росії. Тільки нашому Петру Олексійовичу це ніяк недоходить до тями.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган розпорядився скасувати безвізовий режим з Росією, який діяв з 2005 року. Таке рішення турецький лідер пояснив солідарністю з Євросоюзом і США по «справі Скрипаля» і через хімічну атаку в сирійській Думі.

«Я переговорив з президентами США, Франції, і прем’єр-міністром Великобританії. Ми єдині в намірі дати відсіч російській загрозі, яка підриває основи світопорядку і загрожує стабільності в регіоні», – заявив Ердоган. Він додав, що Путін йому не друг і «ніколи ним не був».

Крім того, президент Туреччини хоче захистити країну від «туристів з Росії, що руйнують її зсередини». Як повідомляють місцеві ЗМІ, минулого тижня відбулося засідання Радбезу Туреччини, на якому міністр у справах туризму доповів про «жахливі наслідки безвіза з Росією».

«Росіяни випивають щодня більше алкоголю, ніж турецькі громадяни за десятиліття. Рушники, фени, халати, бра, та все що погано лежить – масово крадуть і відвозять в Росію. В результаті доходи перестали перекривати витрати на відновлення готельної інфраструктури», – зазначив міністр.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.