Україну цього року демонстративно ігнорували: критик дав оцінку підсумкам “Євробачення-2018”

Номер представника України на “Євробаченні-2018”, співака MELOVIN’а з піснею “Under The Ladder” був одним з найбільш впевнених, що цілком могло б принести артистові місце в топ-10. Однак Україну цього року демонстративно ігнорували.

На цей нюанс у своєму інтерв’ю Gazeta.ua вказав український музичний критик і журналіст Ігор Панасов. На його думку, питання може полягати не стільки в політичних аспектах, скільки в компетентності міжнародного журі, пише “Обореватель”.

“Бачив Меловіна на 7-8 сходинці, – каже Ігор Панасов. – Його номер був одним із найбільш упевнених. Цієї риси бракувало більшості конкурсантів. Меловін розумів, що має три хвилини, аби показати своє вміння. Він повністю виклався на сцені. Приємно, що хоча б аудиторія розгледіла в ньому цікавого артиста”, – розповів критик.

При цьому Панасов зазначив і той факт, що подібна розбіжність в оцінках журі та телеглядачів не може не викликати підозр. Адже журі дало артистові 11 балів – найменшу кількість балів серед усіх конкурсантів. За результатами глядацького голосування MELOVIN зайняв 7 місце, так як тричі отримав максимальні 12 балів – від Польщі, Білорусі та Чехії.

“Така кардинальна розбіжність у балах журі та глядачів викликає підозри. Представника від України ігнорували дуже демонстративно. Дехто будує теорії змови. Мовляв, це помста Україні за проблеми з організацією конкурсу торік. У цей сценарій не вірю. Є питання до кваліфікації експертів, які ставили оцінки конкурсантам. Не відчувають, чим зараз цікавляться європейські слухачі”, – додав він.

Як підсумок журналіст підкреслив, що відправити MELOVIN’а на “Євробачення-2018” явно не було помилкою, так як ніхто інший краще б країну не представив.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...