У Дніпропетровській області медсестра напоїла підлітка миючим засобом (відео)

Дівчинка перебувала в лікарні із запаленням підшлункової залози У лікарні Павлограда Дніпропетровської області медсестра напоїла підлітка миючим засобом. Про це повідомляє “5 канал”.

Дівчинка перебувала в лікарні із запаленням підшлункової залози.

“У мене все пекло. Палало горло, ніс, шлунок” – розповіла 13-річна Влада, у якій тепер обпалено горло. Виявилося, медсестра дала пацієнтці пакетик з миючим засобом і сказала, що ці ліки. “Медсестра не подивився навіть. Я б не стала пити миюче, мені просто вона дала сама. Я прочитала навіть вголос назву їй, або це точно воно? Вона така “так, так, так”.

Ну добре… Я їй кажу, що мені боляче, а вона – “ну як, не може бути такого”. і потім вона подивилася, що мені дала, і: “Ах! Мене з роботи зараз попруть”. І мене повели блювати”, – розповіла потерпіла. Дівчинку доставили в Дніпропетровську обласну дитячу лікарню з опіками стравоходу.

Її стан вже задовільний. “Опік слизової стравоходу. Опік I-II ступеня від другої до третьої зони звуження фізіологічного стравоходу. Отримує антибактеріальну, протизапальну і гормональну терапію”, – розповів завідувач відділенням хірургії Олександр Гладкий.

Медсестру звинуватили в недбалості і відсторонили від роботи на час перевірки.

“Переживаємо і пропускаємо це через нас, в історії лікарні такого не було. Ми ще розбираємося, ніхто не звільнений, вона просто усунута тимчасово від роботи”, – сказала і. о. головного лікаря Павлоградської міської лікарні №1 Надія Івашечкіна.

Справу розслідує поліція. Найближчим часом планується повідомити медсестрі про підозру з обранням запобіжного заходу. Жінці загрожує до трьох років в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.