“Тимошенко возить із собою дев’ять магів, які володіють…”: Вся правда про пророцтва стосовно “Леді Ю”. Хто з мольфарів допоміг політику!

Українці – люди забобонні та суєвірні, тож до ворожок і шаманів деякі ходять «як по свячену воду». І стосується це не лише пересічних громадян, подейкують, що найвпливовіші політики нашої держави не просто звертаються до ясновидців, а й формують у своїй команді цілі штаби з таких діячів, передає Корупція.Інфо.

Справжньою «берегинею окультистів» називають найвідомішу українську жінку-політика – Юлію Тимошенко. Декілька років тому, відомий український цілитель – Богдан Симонюк у своєму інтерв’ю для одного з видань, заявив:

«Юлія Тимошенко возить із собою дев’ять магів, які володіють надлюдськими здібностями…. Звідки мені про це відомо? Скажімо, я просто знаю і край!»

Говорять, що у 2010 році Юлії Володимирівні допомагав сам Павло Глоба.

Не знаємо точно що там з її штабом віщунів, але те, що піарники депутатки попрацювали на славу – факт. Знаючи про те, що народ наш вірить у всякі містичні штуки, вони «підігнали» безліч пророцтв під «леді Ю».

Не оминули увагою і відомого українського мольфара Михайла Нечая, і греко-католицького священика Германа Будзінського. Він начебто говорив таке: «прийде жінка-президент, яка врятує Україну від занепаду». І, звісно ж, про кого в першу чергу подумають виборці? Правильно, про вічну кандидатку в президенти – Юлію Тимошенко, і всі як один кинуться голосувати за неї. Однак, ця схема не спрацювала ні у 2008, ні у 2014.

Слова Нострадамуса також мали б підтверджувати перемого жінки з косою: «Дамі престол нададуть і без спору. Вибір, очищення, захист та знову. Словесна чума засмердіти не зможе. Вона без війни ту чуму переможе». До речі, у 2007 рекламу з таким «лозунгом» активно поширювали в ЗМІ.

Про «обраність» Юлі написала рідна тітка Антоніна Ульяхіна. Вона заявляла, що племінниці ще у 1994 році напророчили тернистий шлях до президентства. За переказами Антоніни, колись до них у Дагомисі підійшла жінка і сказала: «Мене послала до вас ясновидиця… Вона хоче попередити, що вас чекають великі неприємності. І далі скажу: бути вам президентом України!».

Що ж, про неприємності хоча б сказала правду.

Не знаємо, що там з ясновидцями, а ми «віщуємо», що вже зовсім скоро у ЗМІ знову почнуть з’являтися пророцтва про «обраність» Тимошенко. Вірити в них чи ні – вирішувати вам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.