«Холостяк 6»: Олена Лесик і Іраклі Макацарія більше не пара..? (фото)

Нещодавно стало відомо, що у відносинах головних героїв шостого сезону шоу «Холостяк» не все гладко. Преса помітила, що пара вже тривалий час не ділиться з шанувальниками особистими фотографіями і не дає інтерв’ю.

holostyak

А також в соціальних мережах Олени почали з’являтися дуже дивні записи, які навіюють неоднозначні думки.

Днями дівчина опублікувала фотографію, на якій вона позує з ідеальним макіяжем для чергової фотосесії. Але шанувальників зацікавила не так фотографія як коментар під нею.

Олена написала, що життя часто ставить перед людиною різні перешкоди, які збивають її з колії.

І часом ми опускаємо руки через проблеми, роблячи тим самим велику помилку. Лесик вважає, що потрібно бути вдячною за все хороше, що було в тебе в житті і не дивлячись ні на що йти далі з високо піднятою головою.

Незважаючи на те, що нещодавно Олена Лесик розповіла подробиці відносин з Іраклі Макацарія, які свідчили про те, що в житті пари все чудово.

Шанувальники розцінили останній запис Лесик як повідомлення про розставання. Багато фанатів навіть почали заспокоювати Олену, кажучи, що Іраклі ще не раз пошкодує, що втратив таку шикарну дівчину.

Слід також зазначити, що на останніх фотографіях Олена виглядає бездоганно. Хто знає, може, таким чином, Лесик хоче показати Іраклі який «діамант» він втратив.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...