Загинули всі: мати, батько і дитина: Розповіли деталі обстрілу мирних мешканців на Донбасі

Внаслідок обстрілу бойовиками села Троїцьке на Донбасі загинула родина – 13-річний хлопчик і його батьки.

Як написав на своїй сторінці в Facebook голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, також поранення отримав інший син загиблої роини, передає Корупція.Інфо.

“Страшного горя наробили рашисти в селищі Троїцьке: обстріляли будинки місцевих жителів і вбили 13-річного хлопчика та його батька, тяжко поранили маму, отримав поранення в ногу і старший брат. Родина живе в Миронівському (СМТ неподалік від Троїцького), але приїхала на дачу в Троїцьке. Вночі почався обстріл, всі спустилися в підвал і просиділи там тривалий час. Коли думали, що небезпека минула, вийшли з підвалу, як раптом прилетів останній снаряд. Його уламки і наробили такого лиха”, – написав він.

Він додав, що спочатку жінка була важко поранена, за її життя боролися лікарі, але марно – вона померла.

У свою чергу заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука написав, що під обстріл потрапили н. п. Новозванівка, Новтошківське і Троїцьке – в останнє ворог приніс смерть.

“Снаряд потрапив в будинок. Батько і молодша дитина 13 років загинули. Друга дитина 18 років неважкий в травматології – нижні кінцівки без пошкодження кісток і судин”, – повідомив чиновник.

Він додав, що при пораненні у жінки сильно були пошкоджені грудна клітка і черевна порожнина, зокрема селезінка, втратила багато крові. Однак вижити їй не вдалося.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.