Холостяк 8: хто покинув шоу, а хто змагатиметься у фіналі (фото)

В одинадцятому випуску «Холостяка 8» стали відомі імена фіналісток проекту.

Першою Холостяк запросив на побачення Іванку. Вони прогулялися по рідній Одесі, де Народжений познайомив її з другом дитинства. На побаченні Іванка дізналася багато нового про Рождена, її це щиро порадувало. Але спілкування з його батьками далося їй непросто.

Мама застала зненацька учасницю питанням, чи готова та стати мамою. Дівчина зніяковіла, але твердо відповіла «ні». Подивимося, як така відповідь вплине в підсумку на вибір Холостяка.

Побачення Рождена і Наташі не виправдало їхніх сподівань, учасниця закатувала істерику і постійно панікувала. Зустріч з рідними пройшла менш напружено. У рідних Холостяка перше враження про Наташу склалося приємне. Дуже сподобалися її щирість і цілеспрямованість. У той же час вони звернули увагу на надмірну серйозність Наташі і її вимогливість по відношенню до чоловіка

Зустріч Галі і мами Рождена пройшла добре, проте потім за сімейним столом почалася серйозна розмова про кар’єру. Як виявилося, в цьому плані Галина зовсім невизначена, що дуже збентежило батьків Холостяка, та й його самого.

Хто покинув проект
Головною інтригою одинадцятого випуску стала церемонія троянд. На ній Холостяк вибрав двох дівчат, які зможуть далі боротися за його серце. Троянда не дісталася Наталі, саме вона і покинула проект. Залишилося всього дві дівчини, які в наступному випуску будуть боротися за руку і серце Рождена Анусі – Галя і Іванка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.