Фото доньки Кейт Міддлтон із королівського весілля підкорили світ

Фото британської принцеси Шарлотти, 3 роки, збурили мережу. Користувачі обговорюють зовнішність доньки принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Також оцінили невимушену поведінку дівчинки під час весілля Меган Маркл та принца Гаррі.

Журналісти Daily Mail відзначають, що Шарлотта трималася впевнено і спілкувалася із публікою, коли карета поїхала. В цей час її старший брат 4-річний Джордж ховався за ногами батька.

Обоє дітей принца Вільяма брали участь у церемонії. Шарлотта була дружкою нареченої, а Джордж – пажем.

“Юна принцеса привертала до себе увагу і розхитувала натовп, коли карета з принцем Гаррі та Меган поїхала”, – пишуть британські журналісти.

Шість маленьких дружок були одягнені у сукні із шовкового радзіміру кольору слонової кістки. Волосся дівчат прикрашали квіти – їх обрали Меган та Гаррі. Одяг для дівчат розробила Клер Вайт Келлер, яка створила весільну сукню для Меган.

Плаття для дружок мали кишені та гофровані спідниці. На ногах у дівчат були туфлі від Aquazurra. На кожному – монограма з ініціалами подружжя.

У суботу, 19 травня, британський принц Гаррі одружився з американською актрисою Меган Маркл. Церемонія розпочалася о 12:00 за британським часом (14:00 за Києвом), о 13:00 (15:00 за Києвом) молодята проїхали у кареті через все місто. На обід запросили близько 600 чоловік. Потім пара вирушила на святкування в оточенні близьких. Там буде близько 200 осіб. Святкування пройде Фрогмор-гаус – заміської резиденції королівської сім’ї, розташовану неподалік від Віндзорського замку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.