Вперше за 120 років українська кухня потрапила в авторитетний рейтинг “Michelin Guide”

На сайті Michelin Guide написано про українську кухню. Зокрема, про те, як її модернізує шеф-кухар київського ресторану Ярослав Артюх. Це перша згадка про українську кухню у цьому Інтернет-виданні, пише PressCentr

27-річний Ярослав Артюх представляв Україну на World Gourmet Summit у Сінгапурі, де чотири дні готував страви з традиційних українських продуктів: бринзи, ікри щуки та сала. Він увесь час намагається модернізувати українську кухню: зробити її більш здоровою, використовує сучасні техніки та змінює структури традиційних страв.

Доказом його професійності стала публікація в авторитетному гастропутівнику, що є сигналом для всіх гурманів світу про існування в Україні унікальної кухні. До того ж мова йде не про кулінарні викрутаси, а про закарпатський банош, полтавські вареники і голубці.

Michelin Guide – офіційний сайт авторитетного ресторанного рейтингу, який щороку складає список найкращих закладів. Заснований у 1900 році. Гід присуджує зірки Michelin, від однієї до трьох, які свідчать про високий рівень ресторану. Якщо якість послуг у ресторані погіршується – гід залишає за собою право забрати зірку.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.