«Дякую цьому щирому і хороброму хлопцеві…”: італійці шукають українця, який врятував їх від нападників

Страшний випадок закінчився щасливо, завдяки допомозі невідомого героя з України.

Шум від ремонтних робіт викликав нестерпний гнів двох молодиків марокканського походження, які зібралися вшановувати Рамадан. Вони відреагували із надмірною агресією, напавшина двох молодих італійські будівельників, які виконували ремонтні роботи.

Їм на допомогу поспів молодий українець, який допоміг вибратися із ці загрожуючої ситуації майже неушкодженими.

Подія сталося в будинку по вулиці Венеція 3, що Колоньйо Монцезе, в четвер 17 травня. Два марокканці, озброєні один – ножем, а другий – із стільцем у руках, нанесли одному із робітників, незначні травми носа і руки, а інший – ледь ухилився від удару нападника, уникнувши ножового поранення в груди. Ніж пройшов за лічені міліметри від тіла, розрізавши сорочку.

На міце події викликали карабінерів та швидку допомогу, проте нападник із ножем втік до того, як прибули представники органів правопорядку.

Позитивним моментом цього випадку стало втручання молодого українця, який сміливо кинувся на допомогу двом жертвам нападу. Про нього нічого не відомо. Єдине що могло б допомогти його знайти вдячним італійцям – фотографія, яку зробили під час того, як карабінери документували травми постраждалих.

Двоюрідна сестра одного із них просить допомогти знайти героя, щоб подякувати йому: «Дякую цьому щирому і хороброму хлопцеві, ми не знаємо його імені, бо в сум’ятті, забули запитати”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...