Як виглядала Меган Маркл у дитинстві: опубліковано рідкісні фото

Історія знайомства і одруження американської актриси Меган Маркл і британського принца Гаррі легко може нагадати один з сценаріїв “диснеївських” мультфільмів. Якою ж була майбутня герцогиня Сассекська у дитинстві?

Сім’я Меган Маркл розповіла, що дівчинка була народжена стати принцесою. З дитинства вона полюбляла дивитися мультфільми Діснею і тримала себе, як справжня леді, пише “24 канал“.

Нагадаємо, що мати дружини принца Гаррі Дорія Редлан за національністю афроамериканка, і в дитинстві Меган була дуже на неї схожа.

Батько Меган – Томас Маркл, за походженням він данець і нідерландець. Шлюб з матір’ю Меган для нього другий і тривав недовго – батьки розлучилися, коли дівчинці було 6 років.

Відомо, що батько Меган Маркл відмовився приїжджати на весілля зіркової доньки. Все тому, що нещодавно в ЗМІ розгорівся гучний скандал за його участю. Томас Маркл вирішив заробити на одруженні доньки, тому позував перед папараці, а згодом отримав за це плату.

Фейкові знімки облетіли весь світ, відтак журналісти оприлюднили правдиві кадри, де видно, що Томас Маркл за гроші начебто цікавився життям Меган.

Зазначимо, що батько Меган забезпечив дітей у дитинстві також грошима, які виграв у лотереї.

Якщо Мег виходить заміж за Гаррі – вона виграє лотерею життя, але батько, коли виграв лотерею – допоміг нам усім. Ці гроші дозволили мені і Меган піти в кращі школи і отримати гарну освіту. – розповідає зведений брат Меган Томас Маркл-молодший.

Крім того, перед весіллям Томас Маркл-молодший осудив Меган за те, що вона не запросила його на весілля, та назвав її справжньою лицеміркою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.