У Сумах поліція розшукує водія, який сокирою зарубав таксиста. ФОТО

У понеділок, 28 травня, близько 22:27, по вулиці Петропавлівській, 63, в місті Суми, невідомий, що пересувався на автомобілі «Шкода Октавія» сірого кольору, державний номерний знак АЕ6934ІВ, під час бійки спричинив тілесні ушкодження сокирою, водію однієї зі служб таксі, що керував автомобілем ВАЗ-2109 білого кольору, після чого з місця пригоди зник.

Наразі поліція вживає заходів спрямованих на розшук зловмисника і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

В результаті конфлікту, 60-річний чоловік від отриманих травм голови помер в реанімаційному відділенні Сумської обласної клінічної лікарні тієї ж ночі.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Вбивство» Кримінального кодексу України та розпочала слідство.

Правоохоронці звертаються до перехожих та водіїв, які у вказаний вище час проходили, або проїжджали на транспортних засобах по вулиці Петропавлівській, 63, і могли стати свідками конфлікту, або ж зафільмувати його початок і розвиток на мобільні телефони чи автомобільні відео реєстратори, терміново звернутися до Сумського відділу поліції за телефоном 050-407-31-02. Також поліція просить відгукнутися таксиста – водія автомобіля «Ланос», якого «підрізала» «Шкода Октавія», і якого свідки бачили на місці конфлікту.

Йому необхідно негайно звернутися до поліції та дати свідчення, які могли б допомогти у розшуку зловмисника.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.