“Пішла ти в … стара карга”: Гнівний пост активістки підняв на вуха всю Мережу

Лучанка написала гнівний пост у Facebook, у якому вважає, що молодь не зобов’язана давати місце старшим за себе людям та пенсіонерам.

Про це у спільноті Луцьк то є Луцьк написала Вікторія Євгеніївна.

«Дійшла сьогодні (1 червня, – ред.) висновку, що коли над тобою о 7-й ранку в тролейбусі бабулька каже: “могла б встати і уступити мені місце ніякої повагі немає до старших”, то ви сміливо можете відповісти “пішла ти в сраку стара карга”» – пише Вікторія.

«Чому панянка похилого віку думає, що має право принижувати молодь? Чому вона думає, що може звертатися на “Ти” і розказувати, що я щось “должна”?

Почнемо з того, що повага – це почуття, яке виникає з хороших якостей людини. Тож я не можу тебе поважати чи не поважати. Я молода, але – це не означає, що я можу стояти. І вже якщо ти, о 7-й ранку їдеш кудись то ти можеш і стояти і бляха, не пи***ти.» – зазначає Вікторія Євгеніївна.

«Я тобі не зобов’язана звільняти місце. Важко стояти? Сиди в дома.» – резюмує лучанка.

У коментарях люди обурюються дописом дівчини.

«Ви достатньо себе принизили цим постом. Молодість минає дуже швидко, не встигнете озірнутися, як Вам так само відповість», – пише Олена Шмельова.

«Це жах…куди котиться цей світ. Ніякої культури і виховання. напевно думає що все життя буде молодою», – обурюється Ліліана Онофрук.

Але Іванна Солтис вважає, що все було б нормально, якби пенсіонери не «тикали» і просили поступитися місцем ввічливо. Тоді, мовляв, не було б проблем і «ось таких дописів».

Нажаль, дипис опублікований у закритій спільноті і немає загалоного доступу до нього.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.