У Хмельницькому жорстоко задушили 27-річну вагітну жінку

Тіло молодої жінки зі слідами насильницької смерті було виявлено на наступний ранок після вбивства, 30 травня, в її квартирі в одному зі спальних районів міста. За словами близьких вбитої дівчини, яка перебувала на шостому місяці вагітності, смерть наступила від удушення, повідомляється на сайті місцевої поліції.

Як вдалося встановити слідству, знаряддям жорстокого вбивства став ремінь від сумки. Сусіди жертви повідомили, що напередодні близько півночі з її квартири доносилися крики, однак поліцію ніхто не викликав.

За підозрою у холоднокровному вбивстві затриманий цивільний чоловік загиблої, якого виявили на наступний день босоногим в центрі міста – чоловік чіплявся до випадкових перехожих, і ті викликали до неадекватного громадянину поліцію.

У п’ятницю, 1 червня, за фактом даної події відбулося досудове засідання, на якому затриманому повідомили про підозру і обрали йому запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою.

Тим часом, адвокат обвинуваченого, повністю заперечує провину свого підзахисного, посилаючись на його неадекватний стан.

Додамо, що затриманий 31-річний хмельничанин визнаний наркозалежним, і у момент скоєння вбивства, можливо, перебував під впливом наркотиків.

Також відзначимо, що до даного інциденту, за адресою вбитої жінки, мешканці будинку двічі викликали представників поліції. Тоді, правоохоронці склали протокол за фактом насильства у сім’ї, однак, загибла в обох випадках відмовилася писати заяву на чоловіка.

Триває слідство.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.