Тіло викинув у сміттєвий бак: продавець солодощів жорстоко згвалтував і вбив 4-річну дівчинку (відео)

24-річний Вірендер, працівник магазину солодощів в Асаоті, Індія, згвалтував і вбив маленьку дочку свого начальника. Після цього чоловік сховав тіло дитини у себе вдома і повернувся в магазин, передає Корупція.Інфо

За інформацією місцевої поліції, Вірендер багато років працював в сімейному магазині солодощів і добре знав вбиту дівчинку. З кадрів з камер відеоспостереження зрозуміло, що дитина добровільно пішла з магазину зі своїм майбутнім вбивцею.

Зґвалтувавши і убивши дитину, Вірендер викинув її тіло в сміттєвий контейнер і повернувся на роботу. Коли батьки дівчинки забили на сполох через її зникнення, вбивця навіть запропонував допомогу в пошуках дитини.

Незабаром з’ясувалося, що живе по сусідству чоловік бачив, як Вірендер йде з магазину разом з дівчинкою. Після цього поліція обшукала будинок вбивці і виявила там тіло дитини.

На даний момент Вірендер заарештований, йому пред’явлено звинувачення у вбивстві і сексуальне насильство над дитиною. Яке покарання загрожує чоловікові, не повідомляється.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.