Житель Тернополя хотів втихомирити галасливу компанію: пістолет несподівано вистрілив

Про порушення тиші після півночі чоловік двічі повідомляв на лінію “102”, але безрезультатно

У ніч на 8 червня житель Тернополя намагався втихомирити молодіжну компанію, яка шуміла під його вікнами. Про порушення тиші після півночі чоловік двічі повідомляв на лінію “102”. Але “гул” не припинявся, і чоловік вирішив розібратися самостійно.

“Коли він підійшов до компанії, на сходах під будівлею сиділо приблизно 20 осіб. Серед відпочиваючих були хлопці і дівчата. На зауваження молоді люди не відреагували, а одна з дівчат почала грубити чоловікові. Останній дав їй ляпаса. За потерпілу заступилися хлопці з натовпу. Почалася бійка. Під час сварки чоловік дістав пістолет і вимагав, щоб до нього не наближалися, тому що він буде захищатися”, – повідомляють в поліції.

У цей момент підійшли патрульні і попросили сховати зброю. Коли власник пістолета ховав зброю в кобуру, на нього накинулася дівчина, а за нею – і інші хлопці. Під час сутички пістолет вистрілив одному з хлопців в живіт. Травмованого забрала “швидка”, але незабаром потерпілий самовільно покинув медустанову. За словами поліцейських, куля була гумова, тому рана не проникаюча.

За даним фактом правоохоронці відкрили два кримінальних провадження: умисне легке тілесне ушкодження і хуліганство. Триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.