«Має довгі тривалі стосунки з чорнявим красенем»: Уся правда про учасницю «Ліги сміху», Олександру Машлятіну

Часто у світ зірок людей приводить бажання величі і слави, та найчастіше це щасливий випадок долі. Так і сталося з цими чарівними дівчатами з команди “Тріо “різні” і ведучий”. Самі ж учасниці ніколи не думали, що зайдуть настільки далеко і доля усміхнеться саме їм.

Та сьогодні редакція Корупція.Стар хоче вам розповісти про довгоногу чарівну шатенку Олександру Машлятіну.

Поява цих дівчат відразу привернула увагу глядачів, вони хотіли донести до глядача те, що і жіночі команди бувають кумедними. Акторки вважають, якщо ти не народилася на світ топ-моделю, це легко можна виправити гумором. От, вони і виправляють.

Свій творчий шлях Олександра розпочала ще з батьківського стареньогого крісла, дівчинці дуже подобалася увага глядачів. А про своїх батьків Саша відгукується так:

“І хоч все дитинство вони намагалися мені довести, що знайшли мене на смітнику (капуста бачте занадто банально), я все одно знаю в кого іноді така вперта, тато і звідки п’яною з’являється бажання сідати на шпагат, мама!”

Саша завжди була у центрі уваги будь-якої компанії, а от на професійну сцену дівчина піднялася у 2013 році на шоу “Comedy Баттл. Без кордонів”. Далі були такі відомі програми, як “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”. Саме ці шоу стали для дівчини і її команди щасливим квитком на телебачення. Олександру стали впізнавати і запрошувати на різноманітні зйомки, дівчина веде активну соціальну діяльність знімається у рекламі. А нещодавно двадцятишестирічна Олександра Машлятіна стала учасницею нашумівшого “Жіночого кварталу”.

“Територія жінок, де вони головні, вони завжди мають рацію і елегантно жартують про те, що їм насправді цікаво”— розповідає про своє теперішнє захоплення Саша.

Стосовно особистого життя Олександри, то нещодавно в офіційній групі Володимира Зеленського з’явилася досить інтригуюча світлина Саші з ще одним учасником “Ліги сміху” Романом Міщеряком.

Все доволі правдиво нагадувало весілля двох молодих людей і дехто зі шанувальників кинулися вітати “молодят”. Та ні Саша, ні Рома офіційного підтвердження не давали. А якщо уважно переглянути блог Олександри у Інстаграм, зрозуміло, що у дівчини вже тривалі відносини з чорнявим красенем. Правда, Машлятіна не охоче коментує свої романтичні стосунки й прагне все тримати за кулісами популярності.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.