На Херсонщині застрелилася жінка

У селі П’ятихатки Великоолександрівського району, учасник АТО вийшов з дому по господарськім потребами, а коли повернувся, побачив 49-річну громадянську дружину мертвою.

Як повідомляє kherson.net, поруч з нею лежала пневматична рушниця, з якої жінка сидячі вистрілила собі в серце (експерти вже підтвердили, що в такій позі це можливо).

Селянин викликав поліцію.

Поліцейські підтвердили, що все виглядає саме як суїцид, а не імітація самогубства. Передсмертної записки загибла не залишила.

Але є припущення, чому жінка зважилася піти з життя. І це не сварка із чоловіком – сімейство було спокійним. Але в Сумській області у неї залишився син від першого шлюбу, що страждає на ігроманію.

Через постійні програші на автоматах він наробив багато боргів, загруз у фінансовій трясовині і не змозі розрахуватися з кредиторами.

Мати йому допомагала, але з її скромними можливостями ця допомога не грала особливої ролі. Вона важко переживала біду сина, і від усвідомлення власного безсилля могла впасти в депресію, яка і закінчилася суїцидом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.