Депутат від партії Ляшка жорстоко побив подружжя, жінка у реанімації, – ЗМІ (відео 18+)

Депутата Черкаської облради від Радикальної партії Олега Баштана звинувачують у жорстокому побитті подружньої пари, яка зробила компанії депутата зауваження за вживання алкоголю у публічному місці.

Місцеве видання «Uman News» розповідає, що ляшківець разом зі своїми друзями та дружиною побили подружню пару 8 червня увечері у центрі міста Христинівка, що на Черкащині.

Повідомляється, що депутат Баштан був одним з організаторів етно-фестивалю “Гроно Калини”. Після свята він зі своїми друзями влаштували застілля у місцевому парку.

Зауваживши це, місцеве подружжя почало знімати п’янку на відео і зробило зауваження депутату та його товаришам.

Під час конфлікту Олег Баштан начебто вдарив чоловіка лобом в ніс. Після цього почалася бійка, унаслідок якої чоловік з численними травмами опинився у лікарні, а його дружина потрапила до реанімації.

Увага! На відео – нецензурна лексика!

Разом з тим, на сторінці «Карткові Черкаси» у Facebook з’явилося відео інциденту.

Тут повідомляють, що у бійці брала участь дружина Олега Баштана, а на відео серед його друзів можна побачити голову Христинівської райради Анатолія Бордуна, депутатів райради Віталія Паламарчука і Віталія Пономаренка та депутата міськради Євгенія Кулібабу.

Усі ці звинувачення сам Олег Баштан відкидає. Він заявляє, що конфлікт виник після того, як «провокатори» вступили у словесну суперечку із жінками-волонтерами фестивалю і почали розпускати руки, при цьому знімаючи процес на відео.

За словами Баштана, «постраждалого» звуть Костянтин Сидорук. Депутат заявляє, що він «земельний рейдер» і «володар чорного поясу з тхеквондо». Також, за його словами, разом із Сидоруком були його прибічники і депутат облради з фракції «Відродження» Роман Похольчук.

Олег Баштан запевняє, що нікого не бив, натомість звинувачує Сидорука у побитті своєї дружини. Депутат-радикал каже, що у неї подвійний перелом щелепи, їй зробили операцію, і тепер, можливо, потрібно буде видаляти зуби і робити ще одне хірургічне втручання.

Проте видання «Uman News» опублікувало ще одне відео, зняте по завершенню конфлікту у приймальному відділенні Христинівської ЦРЛ.

ЗМІ зазначає, що там громадянська дружина депутата-ляшківця пані Шевчук почувалася добре, не мала жодних дефектів мови чи будь-яких інших помітних ознак побиття: зуби на місці, крові не було, набряків теж.

«Жінка, як і в Христинівці, кидається на оператора, намагаючись видерти мобільний телефон і не бажає йти на діалог. Варто зауважити, що пані Шевчук на момент перебування в стінах медичного закладу була в стані алкогольного сп’яніння, що підтверджує відповідно проведена процедура. Хто її бив, за що, коли — залишається незрозумілим», – пише ЗМІ.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.