Смерть дівчини в ресторані Дніпра: нові подробиці

У ресторані загинула дівчина, намагаючись зробити селфі

Вночі 10 червня в ресторані “Старгород” у Дніпрі стався нещасний випадок. За словами очевидців, у ресторані загинула дівчина, намагаючись зробити селфі. Трагедія сталася приблизно о 2:20 – 2:30 ночі. Правоохоронці повідомили, що за словами свідків, дівчина намагалася зробити селфі і з’їхала вниз по перилах, розташованих в ресторані. Однак вона невдало впала, пошкодивши шийний відділ хребта.

На місце події оперативно прибула “швидка допомога”, але лікар констатував смерть дівчини. До ресторану також викликали слідчо-оперативну групу та судмедекспертів. Співробітники і керівництво ресторану “Старгород” відмовилися від будь-яких коментарів, щодо події.

11 червня стали відомі нові подробиці події. До редакції видання “Інформатор” написала мешканка Дніпра Наталя, яка того вечора також стала очевидицею трагедії.

Жінка розповіла: “Ми з чоловіком цього вечора відпочивали в “Старгороді”. О 2:05 чоловік спускався сходами слідом за цією дівчиною. Постраждала була в компанії молодих людей, вони сміялися і розмовляли, раптово їй стало погано і вона взялася за голову. Останніми її словами стали: “Ой, хлопчики, щось мені погано”. Відразу після цього вона, знепритомніши, впала вниз головою. Після падіння тіло дівчини почало синіти, синява моментально поширилася від чола до шиї, носом пішла кров. Прибігли охоронці закладу і почали надавати першу допомогу. Тим часом молоді люди, які супроводжували дівчину, зникли. Охорона перекрила вхід на сходи”.

У прес-службі Національної поліції інформацію не розголошують, однак факт смерті підтверджують. За даним інцидентом відкрили кримінальну справу з позначкою “нещасний випадок”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.