Жінка викинула свою новонароджену дочку з вікна і хоробро зустріла смерть

Несподівано, пожежні невеликого міста Вайомінг штату Іллінойс в США отримали повідомлення про палаючий житловий будинок, передає Корупція.Інфо

Приїхавши туди, чоловіки виявили страшну картину. Будівля палала щосили, а господині ніде не було видно.

Однак з купи уламків під вікном чувся відчайдушний дитячий плач. Рятувальники знайшли там новонароджену дівчинку, яка, на їхнє здивування, практично не постраждала. Згодом, відновивши картину, жителі містечка були вражені діям матері дитини!

21-річна Шелбі Енн Картер стала мамою зовсім недавно. Її дочка Кеана з’явилася на світ всього 12 днів тому. Мати Шелбі і всі її родичі в один голос говорили, що молода жінка дуже чекала дитину і душі в ній не чула.

Судячи з усього, під час пожежі наша героїня насамперед кинулася рятувати доньку. Ось тільки шлях назовні з розташованої на другому поверсі дитячої жінці перегородило розбурхане полум’я. Шелбі потрібно терміново знайти вихід з положення. На щастя, молода мати не втратила голову!

Посадивши маленьку Кеану в дитяче автокрісло, жінка затягла ремені і викинула дитину з вікна назовні. Саме завдяки діям Шелбі її дочка знайшли цілою і неушкодженою. А ось сама молода мати врятуватися вже не встигла.

Тіло Шелбі виявили в обгорілої дитячої. Медики повідомили, що жінка померла від отруєння чадним газом. Дивно, як їй ще вдалося врятувати доньку, адже не забувай: молода мати народила всього за 12 днів до трагедії!

Сиротою Кеана не залишиться. Родичі Шелбі вже заявили про те, що подбають про дитину. Допомогти в цьому їм зголосилися майже всі жителі містечка. Сьогодні дії матері немовляти як справжній подвиг!

Тепер друзі і сусіди називають загиблу героїнею. Опинившись в палаючому кошмарі, Шелбі не розгубилася і зробила все заради того, щоб її дочка не постраждала. Вона поступила як мати з великої літери!

Якщо вас теж вразила ця історія безтрепетних самопожертви, поділіться статтею зі своїми друзями…

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.