“Смакують, як в Росії”: В Україні розгорівся гучний скандал, через цукерки, які рекламують ЧС-2018

У Мережі з’явилося відео на якому користувачі зняли цукерки відомої української шоколадної компанії, які рекламують Чемпіонат світу з футболу в Росії, передає Корупція.Інфо

На відеозаписі показані “Матрьошки”, які продаються в Німеччині. На упаковці зображений логотип ЧС, а ось всередині виявився справжній сюрприз. Туби наповнені українськими цукерками.

«Це «Матрьошка-сюрприз», цукерки, які продаються в Німеччині і рекламують Чемпіонат світу з футболу в Росії. На упаковці написано «Смакують, як в Росії». А всередині справжній сюрприз – українські цукерки компанії «АВК», – йдеться в ролику.

Керівництво компанії заявило, що займається тільки виробництвом цукерок, а за упаковку відповідає вже інший виробник в Німеччині. Але дивина полягає в тому, що написи “Відкривати тут” на самій пакувальній плівці зроблені не німецькою, а англійською та українською мовою.

Користувачів соціальної мережі не на жарт обурила така новина.

“Так це ж АВК – вата ватяна!. Вони повинні в тюрмі бути, але популізм!”, “Больлше не купую цукерки цієї фірми”, “Почнемо з того, що АВК це не цукерки, а -💩”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.