Після Сейшел Луценко відзначив 30-річчя з коханою ще й в Італії (фото)

Генпрокурор України Юрій Луценко вже гайнув на черговий відпочинок. Цього разу він був помічений в італіському місті Комо.
Кілька фото Луценка опинились у розпорядженні ТаблоID.

Нічого особливого, просто Луценко стоїть у черзі до місцевого фунікулеру.

Сам Юрій Луценко пояснив, що таким чином вони з дружиною вирішили відзначити 30-ту річницю свого весілля.

«У кінці вересня старший син оженився і відклав традиційний «медовий місяць» на пізніше. В 2018 році у нас з Іриною – 30 річчя спільного життя.
Вирішили, що усією сім’єю у січні проведемо відпочинок, щоб побути разом», – написав Луценко на своїй сторінці у «Facebook».

Він також пояснив, звідки у нього гроші на відпочинок в Італії.

«Саша і Настя вибирали місце у теплих краях. Син оплатив переліт (і ми це вказали у своїх деклараціях). Проживання (приблизно 20 тис дол на трьох) ми оплатили самі. У нас немає рахунків у офшорних зонах, ми не володіємо зарубіжною нерухомістю, яхтами чи гелікоптерами. Останнім часом я отримую зарплату від 130 до 220 тис грн щомісяця. Іра – понад 110 тис. доходу. Це дозволило нам провести з дітьми 7 днів на відпочинку.

Так само як ці доходи дозволили мені в грудні оплатити матеріальну допомогу пораненим воїнам АТО на 450 тис грн, а Ірині допомогати іншим людям», – пояснив Луценко.

Водночас, за словами прес-секретаря генпрокурора, до Італії Луценки поїхали з друзями на вихідні. Подружжя взяло відпустку лише на день – п’ятницю. Загалом подорож триватиме три дні разом із вікендом.

Як відомо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко напередодні Нового року відпочив із родиною на Сейшельських островах у Індійському океані. За інформацією журналістів, там родина глави ГПУ орендувала три вілли.

Разом з тим, журналісти «Схем» повідомляли, що відпочинок генпрокурора коштував щонайменше 52 тисячі євро.

Тоді Луценко також виправдовува свій олігархічний відпочинок на Сейшелах 30-річчям шлюбу і весіллям сина.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.