На Кіровоградщині «зникла дитина» дві доби ховалася від батьків на…

В підсумку 14-літню втікачку, що подалася світ за очі з дому через сварку з батьками, знайшли живою та неушкодженою. Повідомляє Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області.

Родичі зниклої зателефонували дільничному інспектору близько 16-ї години 15 червня. Рідні малолітньої утікачки повідомили поліціянту, що дівчина-підліток пішла з дому у селі Криничному через конфлікт у родині і вони вже добу безуспішно її шукають.

Керівництво Устинівського відділення поліції прийняло рішення про збір особового складу за сигналом «Тривога». На заклик допомогти відгукнулися також надзвичайники і працівники військкомату. Крім того, шукати підлітка помагали активні представники громади. Зокрема, підприємець із Криничного Володимир Петренко направив на пошуки усіх своїх працівників. Підключилися єгері та мисливці, служба таксі. Прийшли усі небайдужі мешканці села, вчителі, друзі та однокласники дівчини разом з батьками. Всього спільно з поліцейськими прочісували територію села та околиці близько 80 осіб.

Спільними силами за шість годин активного пошуку зниклу 14-річну школярку вдалося знайти. Як з’ясувалося, дитина майже дві доби переховувалася на горищі покинутого будинку і не виходила зі своєї схованки. Почувши голос однокласників, які разом із поліцейськими перевіряли будівлю, дівчина відгукнулася.

Пересвідчившись, що з дитиною все добре, поліцейські передали неповнолітню психологам. Роз’яснювальну роботу правоохоронці проведуть також і з родичами дівчинки-тинейджера, аби допомогти рідним людям знайти порозуміння та більше не доводити ситуацію до крайнощів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.